Nemocenské pojištění osob samostatně výdělečně činných
INFO systém nemocenského poistenia zahŕňa všetky dostupné informácie, ktoré sa týkajú tejto problematiky. Nemocenské poistenie osôb samostatne zárobkovo činných v ČR. Podmienky vyplácania prídavkov na deti a rodičovských príspevkov. Nárok na vyplácanie štátneho vyrovnávacieho príspevku. Orgány sociálneho zabezpečenia.