Zásady finančnej politiky na rok 1994 a ďalšie obdobie. 1
Úplné znenie prvej ucelenej stratégie finančnej politiky SR vypracovanej tímom odborných pracovníkov pod vedením J. Trojáka a schválenej vládou SR 12.10.1993.