Správa o menovom vývoji v Slovenskej republike za 1. polrok 1993. 2
Lombardný a aukčný refinančný úver, redistribučný úver. Povinné minimálne rezervy. Konkretizácia menového programu NBS na 2. polrok 1993. Výsledky spolupráce s medzinárodnými bankovými a finančnými organizáciami (technická pomoc,zahraničné úvery, rozvoj vzťahov s krajinami strednej a východnej Európy a inými.).