Miliardy na haldách odpadků Průnik podnikatelů do odpadového hospodářství zatím v nedohlednu - Bok, J.
Program odpadového hospodárstva obcí, podnikov, firiem a podnikateľov v ČR. Chýba koncepcia štátu, magistrátov. Šanca súkromným firmám pri odvoze, spaľovaní a recyklácii odpadov.