Mnoho spaloven - podnikatelova smrt Nejmodernější zařízení na likvidaci nebezpečných zbytků je v Plzni, ale... - Hrabica, P.
Spaľovne nebezpečného odpadu. Fungovanie a skúsenosti súkromných firiem na likvidáciu zdravotníckeho materiálu v Plzni.