Nejlepší odpad - žádný odpad Co navrhuje firma Korex udělat pro zlepšení většinou nevyhovujícího odpadového hospodářství měst - Čermáková, L.
Riešenie likvidácie odpadu v Zlíne ČR. Know-how a engineering firmy Korex založený na recyklácii odpadu. Využitie recyklovaného odpadu v stavebníctve. Návrh na vytvorenie novej štátnej skúšobne na triedenie obalov podľa náročnosti na likvidáciu. Fungovanie ekosystému v zahraničí.