Karpatský euroregión praje podnikateľom Nové medziregionálne združenie hľadá svoje miesto pod slnkom - Hron, S.
História vzniku Karpatského euroregiónu. Podmienky pre zriadenie Karpatského inštitútu v Košiciach. Výhrady ústredných štátnych orgánov voči euroregiónom.