SR zavádí dovozní přirážku Česko-slovenský obchod čeká další zatěžkávací zkouška - Jánoška, K.
Prijatie protiimportného opatrenia - zavedenia dovoznej prirážky v SR. Dôsledky zavedenia obchodnej prirážky na niektoré druhy tovaru. Zníženie konkurencieschopnosti českého tovaru na Slovensku.