Doly mají nůž na krku Hledání nových možností odbytu. Export černého uhlí už není možné zvýšit - Formánek, V.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Ostravsko-karvinské doly a.s. o realizácii ekonomickej reformy v OKD. Cesty zlepšovania ekonomiky v OKD. Zvyšovanie produktivity práce. Narastanie stavu zásob uhlia, riešenie odbytových možností.