Zvolenský región: Hľadanie strateného pokladu Šanca, ktorá sa ponúka podnikavým - turistika, doprava, kúpeľníctvo - Sotník, Alexander
Podmienky a možnosti rozvoja regiónu Zvolenska. Situácia regiónu v oblasti priemyselnej výroby, potravinárskom priemysle, kúpeľníctve, cestovnom ruchu, infraštruktúre. Slabé stránky rozvoja a predpoklady využitia perspektívnych stránok v regióne.