Komerční banka s bankroty nespěchá Swapové operace nejsou patrně pro peněžní ústavy vhodným řešením - Štěpáník, L.
Rozhovor s vrchným riaditeľom Komerčnej banky a.s. o postoji banky k bankrotom. Kapitálová primeranosť banky. Zahajovanie konkurzných riadení s klientami. Swapové operácie ako spôsob riešenia nesplatných úverov. Rizikové úvery v banke.