Ochrana osoby a majetku Právo, podnikatelé a policie. Použití zbraně. Bezpečnostní služby, folie a zabezpečovací systémy - Žák, P.
Kompetencie v oblasti ochrany osôb a majetku podnikateľov v ČR. Kompetencie polície. Zmluvy o ostrahe majetku. Držanie a nosenie zbraní. Prehľad právnych noriem a predpisov upravujúcich oblasť ochrany osôb a majetku.