Ekonomika Slovenska kontra súkromné podnikanie Kde je pravda? - Baránik, Michal
Odpoveď na otázku, či vláda SR svojou hospodárskou politikou vytvára také podmienky, ktoré vedú k likvidácii súkromného podnikania. Stav depresie ekonomiky SR, jej príčiny a následky. Situácia v oblasti daňového zaťaženia. Hľadanie východísk z terajšej krízovej situácie slovenskej ekonomiky.