Jugoslávská krize - příčiny a východiska - Kotyk, Václav
Príčiny krízového vývoja v Juhoslávii. Otázka silného nacionalizmu. Rozbor vnútornej situácie v Juhoslávii. Snaha riešiť juhoslovanskú krízu. Vance - Owenov plán.