Evropské integrační trendy Fakta, data, dokumenty - Procházková, D.
Základné ekonomické ukazovatele vybraných krajín Európskych spoločenstiev v r. 1992. Chronológia. Zahraničný obchod Českej republiky január - apríl 1993 (v tisíckach Kč). Hodnotenie a riadenie techniky - medzinárodné skúsenosti.