Predpoklady systematického hospodárenia Vnáša štátny rozpočet do hospodárstva istotu? - Husár, Jaroslav
Vzťah medzi štátnym rozpočtom (ŠR) a hrubým národným produktom (HNP). Problémy, ktoré zapríčiňuje deficit štátneho rozpočtu. Položky ŠR ovplyvňujúce výšku HNP. Predpoklady potrebné na to, aby príjmy a výdavky ŠR boli odborne zdôvodnené.