Vnútorné podnikanie v manažmente firiem - Jemala, Ľubomír
Vo vyspelých krajinách tendencia vytvárania firmy vo firme, rozvoj vnútropodnikateľstva -intrapreneurship. Vnútri firmy sú vytvárané trhové podmienky a relatívne samostatné podnikanie vnútrofiremných jednotiek s cieľom zvýšiť prosperitu firmy ako celku. Vnútorný manažment firmy, schéma. Synergetizácia efektov. Svetové prístupy.