Termínové obchody na Chicagské burze - Pekárek, J.
Kontrakt hneď, dodávka neskoršie. Povinnosť zákazníka otvoriť u brokera účet a zložiť istinu. Platenie desatiny ceny vopred. Faktory ovplyvňujúce termínové ceny. Rôzne záujmy účastníkov trhu. Zníženie rizika pomocou kvalitných informácií.