Problémy bytovej politiky v NSR. 1 Chýbajú cenovo prijateľné byty - Daneková, Z.
V SRN od r.1988 venovaná zvýšená pozornosť riešeniu problému deficitu cenovo prijateľných bytov. Opatrenia zamerané na zvýšenie ponuky a jej podpory. Ústup od novej výstavby, podpora modernizáciám daňovou legislatívou.