Verejné súťaže dostali zelenú - Hajko, J.
Verejné súťaže dominantnou metódou privatizácie v SR. Realizátorom je Fond národného majetku SR. Legislatíva. Poradenské firmy. Podmienky a kritériá. Počet uskutočnených verejných súťaží do 31.10.1993.