Česká republika očami zahraničných expertov kapitálového trhu
Veľmi priaznivé hodnotenie hospodárskej situácie Česka expertmi najväčšej americkej investičnej banky Meryll Lynch, základné informácie, ktoré by mali vedieť záujemcovia o investovanie v Česku. Súkromný sektor. Inflácia. Privatizácia. Burza cenných papierov v Prahe. Zahraničné investície. Zahraničný obchod. Zahraničný dlh.