Národné účty a ich funkcia O čo v nich ide, čo monitorujú a úlohy národných účtov v trhovej ekonomike - Šimkovic, J.
Podstata a funkcie národných účtov. Štyri druhy ekonomických aktivít. Transakcie s výrobkami a službami, rozdeľovacie transakcie a finančné transakcie. Národohospodárska politika, politika systémového usporiadania, procesná politika a štruktúrna politika.