Nevinné příznaky - velké následky Místo prodlužování údivu nad výsledky jsou potřebné činy - Umlaufová, M.
Pôsobenie manažmentu v dosiaľ neprivatizovaných podnikoch. Prípad podniku pôsobiaceho v oblasti spotrebného priemyslu. Finančné ukazovatele dynamiky rozvoja podniku, pretrvávajúce nedostatky v úrovni kvality. Voľba správnej stratégie podniku.