Plzeňská šance začínajícím Poradí, pomohou, pronajmou - dál záleží na schopnostech podnikatele - Vrátník, J.
Rozhovor s riaditeľom inovačného centra Business Innovation Centre (BIC) v ČR. BIC spĺňa funkciu poradenského strediska pre podnikateľov, ktoré má priamu finančnú podporu z programu PHARE. Napojenie na podnikateľské inovačné centrá v Európe.