Vědí podnikatelé kam dávají peníze? Česká národní banka řídí peněžní ústavy pomocí čtyř opatření - Kříž, M.
Zdroje informácií o bankách pre podnikateľov z hľadiska používania služieb peňažných ústavov. Úloha ČNB o opatreniach, ktorými riadi peňažné ústavy.