Návrat k tradičním hodnotám První pololetí roku 1993 ve znamení zlata a dolaru - Karas, S.
Vývoj kurzu amerického dolára(USD) a nemeckej marky (DEM). Vývoj kurzu ostatných európskych mien Rakúska, Švajčiarska, Francúzska a Českej republiky. Tendencie vývoja na komoditných surovinových trhoch. Vývoj cien zlata a drahých kovov.