Jasné predstavy o odpadovom hospodárstve spochybňuje nedostatok financií Odpady a druhotné suroviny
Nevyhovujúce nakladanie s odpadmi v SR, spaľovne, skládky, koncepcie MŽP SR, nedostatok finančných prostriedkov. Situácia v Zberných surovinách, š.p. Dovozy odpadov.