Efektívne hospodárstvo - veľkorysá politika Z programu Sociálnodemokratickej strany Slovenska (SDSS)
Systém hospodárstva SR. Dynamika hospodárstva a ceny. Ekologická stránka sociálno-ekonomického rozvoja a trhovej ekonomiky. Poľnohospodárska politika.