Analýza stavu a realizácia koncepčných zámerov - Michalík, I.
Analýza stavu lesného hospodárstva v SR. Monitoring zdravotného stavu lesov. Zelená správa súčasťou rozpočtu rezortu pôdohospodárstva. Iné finančné zdroje lesného hospodárstva. Finančná pomoc vlastníkom neštátnych lesov. Realizácia zámerov lesníckej politiky. Nástroje štátu na usmerňovanie vývoja.