SOLIDITA Centrum ekonomického poradenstva - Puchovský, Ján
Aktivita slovenskej firmy zameranej na poradenskú činnosť v hospodárskej oblasti. Strategické poradenstvo - základ činnosti. Rozhodujúca úloha spoločenskej objednávky. Porovnanie so zahraničím.