Aj slovenský vidiek potrebuje oživenie - Tvrdoňová, Jela
Aktivity na oživenie slovenského vidieka (90 percent osídlenia predstavuje vidiecky priestor so 60 perc. obyvateľstva Slovenska). Aktivity FAO. Metóda Concept Mapping (koncepčné mapovanie), jej stručný popis a možnosti tréningu na Agroinštitúte v Nitre.