Programy pro účetnictví Výsledky testů dalších tří produktů. Podrobnější informace na disketě - Podlahová, J.
Výsledky testov troch účtovných programov pre vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva. Programy VS účet a VS podnikateľ určený pre vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva a evidenciu faktúr. Programový systém Trader určený ku komplexnému ekonomickému systému riadenia firiem. Program PC strom určený pre strediskové účtovníctvo stredných firiem.