Výuka jazyků s počítačem Multimediální systémy a kompaktní disky přinášejí zcela nové možnosti - Komenda, J.
Výučba jazykov pomocou multimediálnych systémov. Systémy MacEnglish, PC English interaktívne výučbové systémy. Systém PC English je možné používať na počítačoch PC IBM. Popis a prednosti systémov.