Domácí zná trh lépe Franšízing proniká do sféry služeb, tedy i do výuky jazyků - Landauerová, T.
Podnikanie formou franchisingu vo sfére výučby jazykov. Predávanie licencie na vyučovaciu metódu Brainmost. Aplikácia franchisingu a vytváranie franchisingovej siete pri výučbe jazykov. Pôsobenie rakúskej firmy Brainmost-Lernsysteme v ČR.