Informácia o problematike Ministerstva hospodárstva SR
Informácia (predložená začiatkom novembra 1993 MH SH poslancom NR SR) zameraná na situáciu v týchto oblastiach: štátny rozpočet, privatizácia, likvidácia štátnych podnikov, zamestnanosť a zahraničný obchod. Ekonomické ukazovatele a štatistické údaje.