Organizovaný zločin i u nás? - Cejp, Martin
Charakteristika organizovaného zločinu. Súčasný stav v Českej republike. Faktory pôsobiace na vznik a rozvoj organizovanej kriminality. Drogy a pranie špinavých peňazí. Opatrenia na potláčanie organizovaného zločinu.