Problémy bytovej politiky v NSR. 2 Štát by mal aktívne regulovať ponuku - Daneková, Z.
Nástroje štátu na aktívnu reguláciu ponuky cenovo prijateľných bytov.Voľne financovaná bytová výstavba (podpora výstavby nájomných domov a bytov a podpora vlastníctva bytov), zmiernenie daňového zaťaženia investora. Sociálna výstavba bytov. Vládna podpora privatizácie bytov. Premena nájomných bytov na vlastnícke. Modernizácia bytov. Zabezpečenie stavebných pozemkov.