Hospodářská kriminalita ve světle statistických údajů - Brabcová, I.
Prechodné obdobie sociálno - ekonomických premien v strednej a východnej Európe. Nárast násilnej a majetkovej kriminality. Nedostatočná legislatíva. Štatistické údaje o náraste majetkovej kriminality v európskych postkomunistických krajinách. Príčiny tohoto stavu.