Ťažiskom podnikania by mala byť tvorba hodnôt - Bacová, Viera
26.10.1993 Národohospodárska fakulta EU v Bratislave zorganizovala seminár s cieľom zmapovať možnosti oživovania ekonomiky rozvojom podnikateľských aktivít. Príčiny nízkej podnikateľskej výkonnosti na Slovensku.