Ruské zbrojní obchody - Voráček, Emil
Čelné postavenie Indie v sovietskych zbrojných obchodoch. Zaťaženie ekonomiky zbrojením. Pokles medzinárodných zbrojných obchodov. Nová zbrojná politika Ruska. Problémy ruského exportu.