Zadávání veřejných zakázek Konkurz znamená nejen bankrot, ale i způsob, jak formou soutěže najít nejvhodnějšího dodavatele - Šedivý, V.
Problematika zadávania verejných zákaziek. Rozhodnutia, zásady, výmery a postupy, ktoré upravujú postup verejného investovania. Postup zadávateľa zákazky. Stanovenie podmienok a vyhlásenie verejnej súťaže. Zásady verejnej súťaže, vyhodnotenie a uzavretie zmluvy.