Konkrétní aplikace: životní prostředí Pět kroků, které vedou k cíli. Ekonomické a ekologické přínosy. Adresář nestranných
Všeobecné zásady verejných súťaží. Vyhlásenie verejnej súťaže v oblastiach, ktoré sa dotýkajú životného prostredia. Postup v prípade ekologických zákaziek. Činnosť českého a slovenského informačného strediska pre životné prostredie, ako služby pre vyhlasovateľov verejných súťaží.