Investovat v Chorvatsku? Ano! - Přeučil, J.
Podmienky na podnikanie v Chorvátsku v oblasti Kvarner pre českých podnikateľov. Perspektívy podnikania v oblasti cestovného ruchu, poľnohospodárstva, chovu oviec a kôz. Podporný program FAO pre obnovu olivovníkov. Ponuka koncesií na pozemky v Chorvátsku. Perspektívy vybudovania českého servisného strediska s bezcolným štatútom. Priemyselná zóna na ostrove Krk.