Kalendár vybraných zahraničných veľtrhov a výstav v roku 1994
Kalendár triedi akcie podľa jednotlivých odborov ľudskej činnosti s uvedením termínu konania, názvu a miesta konania a miesta, kde možno získať podrobnejšie informácie.