O úspešnej a neúspešnej hospodárskej politike - Plachtinský, Dušan Miloš
Hodnotenie hospodárskej politiky a spôsob odlíšenia úspešnej hospodárskej politiky od neúspešnej. Premenlivosť úspešnosti. Objektívne protirečenia. Rozpory, škody a straty v slovenskej hospodárskej politike.