Dva scenáre pre ekonomiku Slovenska Horizont na rozhodujúcu reštrukturalizáciu je daný - budúci rok - Adamec, Štefan
Dva scenáre na vývoj ekonomiky SR v najbližších 3-5 rokoch: "rýchla reštrukturalizácia" a "oddialená reštrukturalizácia". Opodstatnenosť scenárov. Zmeny v jednotlivých dimenziách reštrukturalizácie. Domáce a zahraničné zdroje. Rok 1994 v scenári rýchlej reštrukturalizácie.