Půda a majetek: Buďte v pohotovosti Patrně poslední šance pro obnovení vlastnických práv k zemědělskému majetku - Petrus, M.
Najnovšia novela zákona o pôde a transformačného zákona v ČR od l.júla 1993. Okruh nových nárokov a práv na vydanie majetkov. Rozšírenie práv vlastníkov pozemkov. Upresnenie prípadov, kedy pozemky nemožno vydať. Konkretizácia práv oprávnených osôb pri poskytovaní náhrad za nehnuteľnosti. Zvýšenie právomoci pozemkového fondu. Zmena užívacieho práva. Situácia v poľnohospodárskych družstvách a štátnych majetkoch.