Není již králů ani chuďasů Překvapivé poslední propočty Mezinárodního měnového fondu - Kořen, J.
Prepočty Medzinárodného menového fondu. Pokus o reálne ocenenie možnej kapacity rozvojových krajín. Porovnávanie rozdielnej cenovej hladiny a kúpnej parity meny. Podiel Ázie na svetovom hospodárstve. Podiel Číny podľa odhadov Svetovej banky. Poradie jednotlivých krajín na svetovej hospodárskej listine. Priemerné príjmy na obyvateľa. Posun v škále medzinárodného blahobytu v Indii, Egypte, Indonézii a Tchaj-wane.