Srpen 1968 - druhý Mnichov, nebo snad Březen?! - Khol, Radek
August 1968. Medzinárodná situácia a historický vývoj našej krajiny. Okupácia v r. 1939 a okupácia v r. 1968. Porovnanie historických súvislostí a medzinárodnej situácie. Reakcia Západu na okupáciu ČSSR v r. 1968.