Nový mechanizmus na agrárnom trhu - Deling, P.
Rozhovor s riaditeľom Štátneho fondu trhovej regulácie SR v poľnohospodárstve. Poslanie tohto fondu a nástroje na uskutočňovanie jeho cieľov. Činnosť fondu v r. 1993. Zámery na rozvinutie činnosti v r. 1994.